Menu Close

Divemaster – € 695,00

Zet de eerste stap in jouw professionele duikcarriëre en word Divemaster

divemaster worden in Spanje

De duikindustrie zit te springen om jou, we hebben heel veel nieuwe jonge diveprofessionals nodig.

De divemaster is een onmisbare schakel voor het duikcentrum. Er is nog steeds behoefte aan mensen welke een passie hebben voor de duiksport en deze ook met anderen willen delen, onze Divemaster is dan de beste stap in het professionele traject van SSI. Na het afronden van alle delen van deze cursus mag je gebrevetteerde duikers begeleiden. Je helpt hen om meer ervaring op te doen in een veilige en vertrouwde omgeving. Daarnaast krijg je door het plannen en leiden van duiken zelf ook meer ervaring en vertrouwen.

Waar bestaat de divemaster duikopleiding uit en wie kan instappen in deze duikcursus :

De divemaster duikopleiding bestaat uit :

  • Het “kennis” gedeelte, de science of diving, Je dient goed voorbereid in de theorie sessies te komt ( welke je kunt doen met het lesmateriaal welke je van ons ontvangt ) Deze kennis duikcursus bestaat uit : natuurkundige- en scheikundige aspecten van het duiken, het menselijk lichaam, de duikmaterialen en het onderwater leven alsmede de stromingen.
  • Het “doe”gedeelte, de diveguide waarbij je leert omgaan met allerlei duikers. je leert assisteren bij diverse duikopleidingen en je leert te werken in het duikcentrum

Extra informatie: Minimale vereisten:

  • Cursist dient minimaal 18 jaar oud te zijn en te beschikken over een goede gezondheid.
  • Cursist is in de voorgaande twaalf maanden medisch goedgekeurd voor de duiksport door een duik medisch arts
  • Cursist is gebrevetteerd als Advanced Open Water Diver of op een gelijkwaardig niveau en heeft de SSI Diver Stress & Rescue opleiding afgerond.
  • Cursist heeft minimaal 40 buitenduiken gelogd met een totale duiktijd van ten minste 25 uur.
  • Cursist heeft veel ervaring in de volgende specialty programma’s en kan dit aantonen aan de hand van het logboek: Navigation, Night/Limited Visibility, Deep Diving en Boat Diving.

Neem nog vandaag contact met ons op, wellicht hebben wij op dit moment een stageplek voor je beschikbaar. Je kunt dan Divemaster worden in ruil voor assisteren in het duikcentrum. We noemen dit een internship.

Call Now
Directions