Menu Close

Scuba Refresh course – € 135,00

Wel je duikbrevet, maar al een tijd niet meer gedoken, doe dan de Scuba Refresh course bij ons duikcentrum aan de Costa del Sol in Spanje.

scuba refresh course bij duikschool spanje

Je hebt al langere tijd niet gedoken ( langer dan 1 jaar ) maar je beschikt wel over een duikbrevet van PADI, SSI of welke andere duikorganisatie ook, dan bevelen we aan eerst een scuba refresh of scuba skills update duikdag te boeken.

Uiteraard gaan we gewoon duiken vanaf de boot maar krijg jij extra aandacht.

Waar moet je aan denken als je deze duikdag boekt :

  • Je reserveert via onderstaand formulier of via de telefoon of email.
  • We gaan onderweg met jou de diverse skills doornemen en stellen je op je gemak, wij sluiten ook de duikset voor je aan v.w.b. de eerste duik.
  • We houden rekening met de diepte de eerste duik en oefenen met jou het te water gaan, de afdaling, het trimmen, het masker, de ademautomaat, het luchtdelen en het opstijgen.
  • Nu ben je weer in staat de tweede duik echt te gaan genieten van het duiken, we kiezen dus een duikplaats uit welke bij jouw behoefte past, Dit doe je in overleg met jouw duikinstructeur.

Deze scuba refresh is bedoeld om jou weer enthousiast te maken voor het duiken en ook jouw gevoel voor veiligheid te vergroten.

Heel veel mensen hebben leren duiken en toen de bijbehorende duiken gemaakt, achter is het er nooit meer van gekomen om of meer duiken te maken of een duikvakantie te boeken. Duiken in Spanje is zo leuk, laat dit dus niet lopen als je hier toch op vakantie bent. Reserveer nu !

Call Now
Directions